Stamspolning i lägenheter

Information gällande arbete i er lägenhet

Recover har fått i uppdrag av Brf Soldaten att utföra stamspolning i fastigheten. Vi behöver tillträde till er lägenhet, då köks-, badrums- och wc-avlopp skall rensas.

Det är av stor vikt att komma in i Er lägenhet på aviserad tid, eftersom vi spolar stammarna med högtryck och går i bestämd ordning, nedifrån och uppåt. Då tidsåtgången för varje lägenhet ej kan sägas exakt, går det ej att komma på någon bestämd tidpunkt mellan de två angivna klockslagen.

Besök i Er lägenhet sker mellan kl 07:30-15:30

 OBS! Om Ni ej är hemma vid detta tillfälle går vi in med Servicenyckel. Glöm inte att sätta låset i SERVICELÄGE (kl: 10:00 läge, se bild nedan) den aktuella dagen.

För att eliminera risken för översvämning är det av yttersta vikt att tillträde ges till samtliga lägenheter.

Var vänlig och plocka ur under diskbänken, ta bort badkarskant, samt plocka undan vid handfat. Plocka gärna undan eventuella mattor från ytterdörren till köket och badrummet. Vi behöver åtkomst till vattenlås under kök, golvbrunnen och avloppet under handfatet. Stäng in eventuella husdjur i ett separat rum, skriv ett meddelande på ytterdörren om vi ska släppa ut dem när vi är klara.

Med tanke på Corona läget i dessa tider så ber vi er att antingen vara i ett annat rum alt lämna lägenheten under tiden vi spolar just din lägenhet.

Hjälp till och ställ upp så att arbetet flyter på utan hinder.

Frågor om detta arbete kan ställas till vår arbetsledare

Kim Johansson på tfn: 070-5447461 eller mail:

Tack på förhand!

Med vänliga hälsningar

RECOVER AB

« Tillbaka