Medlemsinformation

Pepparkakor, knäck och mys i all ära. Men julen är också en tid då bostadsbränderna ökar. Följ råden från brandskyddsföreningen och fira en god och brandsäker jul! Glöm inte att kontrollera att brandvarnaren fungerar. Det finns nya att hämta på expeditionen om den gamla är trasig.

P-tillstånd

Det är snart dags för att ordna nya P-tillstånd för de tidigare ”fria parkeringarna”. Vi kommer ha extra öppet på expeditionen under februari månad (vecka 4, 5, 6 och 7) på onsdagar 18:00-19:00 och söndag 10:00-11:00 för att hantera P-tillstånden samt nya parkeringsavtal. De gamla tillstånden går ut 2022-02-28 så kom in till expeditionen innan dess.

Sopsortering

Påminner i jultider att det är bra att pressa ihop era kartonger så mycket som möjligt. Det har också inkommit information att det sorteras endel ”fel” i soprummen så tänk på att sortera allt i rätt fack. Snören och julklappspapper får ej slängas i samma fack för att möjliggöra återvinning på bästa sätt, julklappspapper sorteras som pappersförpackning och snören i hushållsavfallet.

Bredband/TV/IP-telefoni

Ett nytt bredband-/TV-/IP-telefoniavtal kommer gå igång från och med 1 april med Telenor. Befintlig utrustning kommer behållas, däremot finns möjlighet för en ny och bättre router om man vill ha det. Den nya routern stödjer inte IP-telefoni så ni som vill fortsätta nyttja IP-telefoni behöver ha kvar eran gamla router. Vi återkommer med utförlig information vad man ska göra för att beställa en ny router. Hastigheten på internetet kommer vara 500 Mbit/s och TV-utbudet kommer vara likt det vi har i dagsläget.

Styrelsen önskar er alla

« Tillbaka