Medlemsinformation 2023-08-07

Hej allesammans, hoppas alla har haft en härlig sommar även fast vädret inte har bjudit upp till dans senaste månaden. Här kommer lite nyttig information inför hösten med vad som ligger i pipelinen för föreningen.

60-årsfest

Lördagen den 19 augusti är det dags för 60-årsfest för föreningen och det ska firas rejält med god mat och trevligt sällskap. I skrivande stund är 140 stycken anmälda så det blir en härlig tillställning. Vi välkomnar alla från 15:30 med en välkomstdryck och lite lekar och mingel. Det bjuds sedan på mat cirka 17:30 till både vuxna och barn. Därefter bjuds det på efterrätt och snacks. Läsk och loka bjuds det på däremot övrig dryck under maten och kvällen medtages själv. Det kommer även vara lite extra aktiviteter för barnen under eftermiddagen och kvällen.

Centralgaraget

Nu är avtal påskrivet och preliminär tidplan för arbetet med innerdelen av centralgaraget klart. Arbetet med innerdelen kommer påbörjas vecka 35 och det kommer ske i 2 etapper. Etapp 1 kommer ske preliminärt mellan vecka 35-40/41 där ena halvan av garaget kommer tömmas på bilar. Varje person som har bil-/motoscykelplats i centralgaraget kommer få en egen och utmarkerad plats att ställa sin bil/motorcykel på utomhus.

Etapp 2 påbörjas preliminärt vecka 41 och hålla på till vecka 46 och där kommer den andra halvan i centralgaraget tömmas och på samma sätt som i etapp 1 kommer alla få en egen och utmarkerad plats utomhus.

Mer utvecklad tidplan för arbetet finns upphängt på anslagstavlan utanför expeditionen och mer information kommer gå ut kontinuerligt allt eftersom vi närmar oss arbetet och att det sätts igång.

Elbilar – laddstolpar

Inom kort kommer också arbetet med laddstolpar att startas. Det kommer bli 4 platser vid Viksängsgatans parkering, 4 platser vid Kaserngatans parkering, 5 platser vid Soldatgatans parkering varav 2 platser för snabbladdning vid Soldatgatan. Några av de tidigare ”fria platserna” kommer att få en laddstolpe däremot kommer de fortfarande att användas som ”fria platser” dvs med parkeringskorten till dess att vi sätter igång och börjar nyttja laddstolparna.

Parkeringsavtal

De nya parkeringsavtalen har tyvärr dragit ut på tiden i och med semestertiderna men de kommer inom kort att läggas i era brevlådor så snart vi får de från HSB. Vi kommer då också skicka ut ny information angående tider för extraöppet på expeditionen för avtalsskrivning.

//Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');