Gårdsrenoveringsprojektet ångar på

Hej medlemmar!

Sedan projektet drog igång har ca 2/3 av garaget frilagts och dränerats. Vid goda väderförhållanden kommer det fria garagetaket att tätas inom den kommande veckan. Efter att tätskiktet lagts på ska det gjutas fundament för uteplatsernas staket och infarten mellan S20 och S54 ska åtgärdas och öppnas upp. Innan entreprenören går på semester v. 29–31 kommer den åtgärdade delen av garagetaket att grusas och de spärrade portarna och uteplatsdörrarna ska förmodligen öppnas upp. Under semesterveckorna ska det inte pågå något arbete på gården. Efter semestern kommer resterande delen av garaget att åtgärdas. Därefter återstår finplanering. Tidplanen håller och vi i styrelsen gör allt vi kan att projektet fortsätter på detta sätt.

Tack för visad förståelse och tålamod.

/Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');