C-garage renovering mellan v36-46

Hej!
Ni kanske har lagt märke till de utmarkerade p-platserna på föreningens ytor. Dessa är tillfälliga och avsedda för p-platsinnehavare i centralgaraget som inom de kommande veckorna måste hålla sina fordon ute. Tillfälliga p-platser får alltså inte användas av övriga medlemmar. Parkeringsvakten kommer att dela ut böter på fordon som felparkerats på dessa platser.

Ni medlemmar som fått en tillfällig p-plats och kan inte använda den eftersom någon annan parkerat där ska ringa till Securitas. Om någon av berörda medlemmar från C-garaget inte tilldelats en tillfällig p-plats ta kontakt med styrelsen.

Om man är intresserad att veta mera så finns en tidsplan på anslagstavlan vid expeditionen på Viksängsgatan 19.

//Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');