Medlemsinformation 2023-11-11

Hej allesammans, nu närmar sig vintern med stormsteg och här kommer lite matnyttig information om vad som har hänt och vad som händer i föreningen.

60-årsfesten

Vi vill tacka alla medlemmar som var med på 60-årsfesten lördagen den 19 augusti för en riktigt trevlig kväll. Det bjöds på hoppborg för barnen som blev en succé, vi andra njöt av en rolig tipsrunda, god mat och trevligt umgänge.

Centralgaraget

Arbetet inomhus i centralgaraget är i slutfasen och beräknas just nu vara klart och besiktat samt redo att nyttjas till helgen v.47. Vi vill tacka alla som har plats i centralgaraget för sin flexibilitet i samband med renoveringen. Om det blir någon ändring i tidsplanen så meddelar vi det så snabbt som möjligt.

Elbilar – laddstolpar

Nu är laddstolparna installerade och kommer fram tills att centralgaraget är fixat inomhus användas som ”fria platser” för att underlätta parkeringssituationen just nu. Det kommer ut separat information om laddstolparna när centralgaraget inomhus är fixat, preliminärt vid vecka 47.

Byte av låsvred

En del av låscylindrarna i ytterdörrarna till lägenheterna har krånglat för vissa medlemmar. Därför har styrelsen tagit ett beslut i kontakt med leverantör att byta alla låsvred till nya. Detta gäller ej för de som bytt låsvred på grund av krångel/felfunktion. Planerat utbyte för låsvreden är tänkt innan årsskiftet. Mer information och under vilka dagar ni behöver sätta er låsvred i serviceläge kommer i ett senare skede.

Parkeringsavtal

Nu är de nya parkeringsavtalen påskrivna och de kommer börja gälla från och med 1 januari 2024. Det är några som inte har varit nere och skrivit på sitt nya avtal alternativt sagt upp sin parkeringsplats, vi har börjat kontakta dessa medlemmar och kommer fortsätta tills vi fått tag på alla.

Bostadsrättstillägg

Många har varit nere i expeditionen och undrat om bostadsrättstillägg och för information så gäller bostadsrättstillägg genom föreningen för föreningens medlemmar. Föreningen har försäkringsbolaget Folksam och Soldatens organisationsnummer är 778000-3302. Vid frågor kontakta förvaltare Ronnie Persson som har nummer 010-3032808.

Tvättstugor

Det har framkommit att vissa medlemmar inte städar efter sig när de nyttjat tvättstugorna och vi vill uppmana att alla städar efter sig så det blir en trevlig tvättmiljö.

/ Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');