Byte av C-garagets port

Hej!

Den nuvarande porten har nått slutet av sin tekniska livslängd och behöver bytas ut. På torsdag, den 11/4, har vi anlitat en entreprenör som kommer hit och byter ut porten mot en ny. Av denna anledning kommer passagen till och från C-garaget att vara avstängd mellan kl. 07 och 16. Ni som behöver använda era fordon under denna period på torsdag får köra ut före kl. 07. Ni andra får ha kvar era fordon i garaget och köra ut tidigast kl. 16.

Den nya porten kommer att kunna öppnas med nyckeln. Även gamla fjärrkontroller kommer att kunna användas fram till och med 10/5 kl. 12:00. Därefter ska ett nytt styrsystem aktiveras och endast nya fjärrkontroller ska kunna användas. Ni som vill fortsätta använda fjärrkontrollen vid passage ska alltså byta ut gamla fjärrkontroller mot nya på expedition före den 10 maj. Inköpskostnaden för nya fjärrkontroller är 500 kr/st. Medlemmar som visar upp den gamla fjärrkontrollen och betalar en depositionsavgift på 250 kr till föreningen får en ny fjärrkontroll på expeditionen. Ni som saknar den gamla fjärrkontrollen men vill ha den nya får betala 500 kr i depositionsavgift. Beloppet 500 kr betalas tillbaka i samband med flytt och återlämning av fjärrkontrollen till expeditionen.

Under en övergångsperiod från det gamla till det nya systemet samt i samband med första användning av nya fjärrkontroller råder vi er att ha nyckeln tillgänglig för öppning av porten, ifall systemet skulle krångla. Styrelsen kommer att följa upp den nya portens och fjärrkontrollernas funktionalitet och ha en dialog med leverantör vid behov.

Utöver vanliga öppettider kommer expeditionen att hålla extraöppet på söndagar kl. 19-20 fram till och med 5 maj. Denna tid är avsedd endast för avhämtning av nya fjärrkontroller. För enkelhetens skull betala gärna på plats, antingen via Swish eller kontant.

/Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');