Informationsträff inför gårdsrenoveringen på Soldatgatan

Hej medlemmar!

Inom de närmsta veckorna kommer gårdsrenoveringen på Soldatgatan att dra igång. Inför projektstart kommer det att hållas en informationsträff där styrelsen, projektledarna och entreprenören presenterar projektet och besvarar eventuella frågor från er medlemmar. Den 23 april kl 18:00 är matsalen på Viksängsskolan bokad för denna träff. Alla som vill veta mer om projektet är välkomna att deltaga. Uppdateringar från projektet kan ni framöver följa på Brf Soldatens hemsida, under fliken Senaste nyheter och på anslagstavlan utanför expeditionen. Ni som bor på Soldatgatan ska också få senaste uppdateringar på anslagstavlor i era portar.

/Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');