Uppdatering om pågående arbeten i centralgaraget 2023-11-13

Hej Medlem!

Projektet i centralgaraget går mot sitt slut. Pelarna är färdigåtgärdade och det som återstår nu är att gjuta ny ramp och väggar längs infarten. Beslutet att gjuta en ny ramp fattades eftersom marken under den gamla betongplattan sjunkit och det fanns stora hålrum under passerande bilar. På grund av detta oförutsedda tillägg kommer projektet att glida med en vecka. Garaget kommer således att öppnas för er först under helgen v.47. Tidigare projektavslutning var planerad till helgen v.46.

Vi vill tacka er en gång till för visat förståelse och för att ni står ut med att ha era bilar ute i kylan. Om mindre än två veckor återgår allting till det normala.

Vänligen//Styrelsen

« Tillbaka

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-40900017-1');